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Guia docente 2015_16
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Fotónica e Tecnoloxías do Láser
Máster Universitario en Nutrición
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Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
Asignaturas
Ciencia y tecnología de los productos vegetales
galego
castellano
DATOS IDENTIFICATIVOS
2015_16
Asignatura
Ciencia y tecnología de los productos vegetales
Código
O01G040V01703
Titulacion
Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
Descriptores
Cr.totales
Seleccione
Curso
Cuatrimestre
6
OB
4
1c
Lengua Impartición
Prerrequisitos
Departamento
Ingeniería química
Coordinador/a
Carballo García, Francisco Javier
Correo-e
carbatec@uvigo.es
Profesorado
Armesto Barge, Jorge
Carballo García, Francisco Javier
Franco Matilla, María Inmaculada
Web
Descripción general
Se estudiarán los fundamentos científicos de los procesos de fabricación de los
diferentes alimentos de origen vegetal, las tecnologías y equipos empleados y los
controles a realizar en las diferentes industrias
Competencias
Resultados de aprendizaje
Contenidos
Planificación
Metodologías
Atención personalizada
Evaluación
Fuentes de información
Recomendaciones
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