Guia docente 2018_19
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Seguridade e calidade alimentaria. Hixiene, toxicoloxía e lexislación alimentaria. Prevención de riscos.
   Resultados de aprendizaxe
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
Que os estudantes adquiran os coñecementos de control de calidade dos produtos da pesca e a acuicultura. A1
A2
B1
B4
C2
D1
D2
Que os estudantes saiban os Principios de Toxicología: toxinas mariñas, metais, axentes tóxicos, etc. A1
A4
B1
B4
C2
D1
D2
Que os estudantes coñezan os aspectos da seguridade química e biolóxica en alimentos de orixe mariña. A1
A2
A4
B1
B4
C2
D1
D2
Que os estudantes desenvolvan as capacidades de identificación de perigos e os límites de seguridade alimentaria. A1
A4
B1
B4
C2
D2
D5
Que os estudantes coñezan a lexislación relativa á calidade dos produtos da pesca e a acuicultura e de prevención de riscos. A1
A2
B1
C2
D2
D5
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000