Guia docente 2012_13
Facultade de Ciencias Empresariais e Turismo
Máster Universitario en Creación, Dirección e Innovación na Empresa
 Materias
  Xestión Medioambiental, da Seguridade e Saúde Laboral e da Responsabilidade Social Corporativa. Sistemas Integrados de Xestión de Calidade
   Competencias de materia
Resultados previstos na materia Tipoloxía Resultados de Formación e Aprendizaxe
Capacidade de organización e planificación
saber facer
A1
Capacidade para deseñar e pór en práctica os plans globais da empresa, tanto estratéxicos como operativos
saber facer
Saber estar / ser
A2
Habilidades para a análise da execución dos plans e a avaliación dos seus resultados
saber facer
Saber estar / ser
A3
Dominio dos instrumentos e sistemas para a planificación e xestión global das organizacións
saber
saber facer
A4
Capacidade para a toma de decisións
Saber estar / ser
A7
Capacidade para a resolución de problemas
saber
saber facer
A8
Capacidade de adaptación a ambientes cambiantes
Saber estar / ser
A12
Dominio da xestión por procesos
saber
A14
Capacidade para traballar en equipos interdisciplinares
Saber estar / ser
B1
Competencias para deseñar e implantar modelos e sistemas de xestión da calidade a distintos ámbitos e dimensións das empresas
saber
saber facer
B15
Capacidade de aplicar os coñecementos na práctica
saber facer
Saber estar / ser
B16
Capacidade de análise e vixilancia dos ambientes empresariais (contorna xurídica, fiscal, social, institucional, etc.)
saber facer
Saber estar / ser
A10
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000