Guia docente 2016_17
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia y Tecnología Agroalimentaria y Ambiental
 Asignaturas
  Avances en Tecnología Ambiental. Implicaciones en Seguridad Alimentaria y Ambiental
   Fuentes de información
Curtis Klaassen, Casarett & Doull's Toxicology: The Basic Science of Poisons, 8ª,
Mohamed Abou-Donia., Mammalian Toxicology,
Mehdi Boroujerdi, Pharmacokinetics and Toxicokinetics,
Philippa D. Darbre, Endocrine Disruption and Human,
L. Joseph Su and Tung-chin Chiang, Environmental Epigenetics (Molecular and Integrative Toxicology),
Harold W. Walker., Harmful Algae Blooms in Drinking Water. Removal of Cyanobacterial Cells and Toxins,

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000