Galego
Castellano
2024_25
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2013_14
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Máster Universitario en Ciencias do Clima: Meteoroloxía, Oceanografía Física e Cambio Climático
Máster Universitario en Fotónica e Tecnoloxías do Láser
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Materias
Cinética e Termodinámica de Procesos Biotecnolóxicos
Contidos
DATOS IDENTIFICATIVOS
2013_14
Materia
Cinética e Termodinámica de Procesos Biotecnolóxicos
Código
O01M032V01129
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
3
OP
1
1c
Competencias de titulación
Competencias de materia
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Tema
Subtema
1. Termodinámica Principios de la termodinámica. Entropía. Potenciales termodinámicos.
1.1. Principios de la termodinámica.
1.2. Entropía.
1.3. Potenciales termodinámicos.
1.4. Equilibrio
1.5. Disoluciones y mezclas
2. Cinética
2.1. Fenómenos de transporte
2.2. Teorías de la velocidad de reacción
2.3. Cinética formal
2.4. Técnicas experimentales
2.5. Catálisis
3. Aplicaciones
Subtemas en función de los intereses y proyección profesional de los alumnos.
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000