Guia docente 2013_14
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Cinética e Termodinámica de Procesos Biotecnolóxicos
   Bibliografía. Fontes de información
Ken A. Dill, Sarina Bromberg, Molecular Driving Forces: Statistical Thermodynamics in Chemistry & Biology, Garland Science,
Gordon G. Hammes, Thermodynamics and Kinetics for the Biological Sciences, Wiley-Interscience,
Peter Atkins, Julio de Paula, Physical Chemistry, W. H. Freeman,
Kuriyan, J.; Konforti, B.; Wemmer, D., The Molecules of Life, Garland Science,
Paul L. Houston, Chemical kinetics and reaction dynamics, McGraw-Hill,
Salvador Senent Pérez, Cinética Química (Química-Física II), Universidad Nacional de Educación a Distancia,

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000