Guia docente 2013_14
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Cinética e Termodinámica de Procesos Biotecnolóxicos
   Competencias de materia
Resultados previstos na materia Tipoloxía Resultados de Formación e Aprendizaxe
1. Coñecer, relacionar e aplicar os principios da termodinámica.
saber
saber facer
A2
A6
A7
B1
B2
B4
2. Coñecer, relacionar e aplicar os principios da cinética química
saber
saber facer
A2
A6
A7
B1
B2
B4
3. Utilizar razonamientos cinéticos y termodinámicos en la resolución de problemas generales
saber facer
A2
A6
A7
B1
B2
B4
4. Manejar bibliografía especializada sobre la materia. Analizar y sintetizar información compleja y comprender las bases fisicoquímicas de los procesos biotecnológicos.
saber facer
A2
A6
A7
B1
B2
B4
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000