Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Ciencia e tecnoloxía dos cereais
   Bibliografía. Fontes de información
Bibliografía Básica DELCOUR, J.A. y HOSENEY, R.C., Principles of cereal science and technology., Third edition, AACC International Inc., Saint Paul, MI, USA., 2010
DENDY, D.A.V. y DOBRASZCZYK, B.J., Cereales y productos derivados. Química y Tecnología., Primera, Acribia, 2004
HORNSEY, I.S., Elaboración de cerveza. Microbiología, bioquímica y tecnología., Primera, Acribia, 2002
HOSENEY, R.C., Principios de ciencia y tecnología de los cereales., Primera, Acribia, 1991
KULP, K., Handbook of cereal science and technology. Second Edition. Revised and Expanded., Second edition, CRC Press, 2000
OWENS, G., Cereals processing technology., First edition, Woodhead Publishing Limited, 2001
YOUNG, L.S. y CAUVAIN, S.P., Fabricación de pan., Primera, Acribia, 2002
YOUNG, L.S. y CAUVAIN, S.P., Productos de panadería. Ciencia, tecnología y práctica., Primera, Acribia, 2008
Bibliografía Complementaria HOUGH, J.S., Biotecnología de la cerveza y de la malta., Primera, Acribia, 1990
SCADE, J., Cereales., Primera, Acribia, 1981
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000