Guia docente 2012_13
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Viticultura
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2012_13
Materia Viticultura Código O01G040V01801
Titulación
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
6 OP 4 2c
Lingua de impartición
Prerrequisitos
Departamento Bioloxía vexetal e ciencias do solo
Coordinador/a
de Sa Otero, Maria Pilar
Correo-e saa@uvigo.es
Profesorado
de Sa Otero, Maria Pilar
Web
Descrición xeral Introducir o alumno nos aspectos básicos teóricos e prácticos do cultivo da vide. A preparación para unha futura formación continuada. Asimesmo, iniciarse no coñecemento do marco institucional e normativo do sector vitivinícolal
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000