Guia docente 2012_13
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Viticultura
   Contidos
Tema Subtema
Intraducción Tema Historia do cultivo de la vid.
Tema Coyuntura vitícola mundial .
Tema Situación actual da viticultura gallega .
Tema Sistemática do género Vitis.
Bioloxía da vide Tema Morfoloxía e biología da vid
Optimización da producción Tema Conceptos básicos sobre los sistemas de conducción
Tema Parámetros de calidad en viñedo
Tema Metodoloxía de identificación de variedades Ampelografía
Ampelometría
A producción de material vexetal para cultivo Tema A selección clonal e sanitaria
Tema Cultivo in vitro
Tema A producción de planta de vid
Tema O inxerto. Inxerto en verde
Fitopatoloxía do viñedo, prevención e tratamentos. Carencias. Accidentes Tema Enfermedades y plagas
Tema Enfermedades fúngicas
Tema Carencias e accidentes
Lexislación Lexislación vitícola
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000