Guia docente 2012_13
Facultade de Ciencias
Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
 Asignaturas
  Viticultura
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2012_13
Asignatura Viticultura Código O01G040V01801
Titulacion
Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
Descriptores Cr.totales Seleccione Curso Cuatrimestre
6 OP 4 2c
Lengua Impartición
Prerrequisitos
Departamento Biología vegetal y ciencias del suelo
Coordinador/a
de Sa Otero, Maria Pilar
Correo-e saa@uvigo.es
Profesorado
de Sa Otero, Maria Pilar
Web
Descripción general (*)Introducir o alumno nos aspectos básicos teóricos e prácticos do cultivo da vide. A preparación para unha futura formación continuada. Asimesmo, iniciarse no coñecemento do marco institucional e normativo do sector vitivinícolal
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000