Galego
Castellano
English
2024_25
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2024_25
Facultade de Química
Centro
Presentación
Páxina web
Titulacións
Grao
Grao en Química
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Máster Universitario en Investigación Química e Química Industrial
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Materias
Guía de titulación
1 Curso
Código
Nome
Cuadrimestre
Sinale
Cr.totais
V11M085V02104
Especies mariñas de interese comercial. Bioloxía, parasitoloxía e microbioloxía. Identificación de especies.
1c
OB
3
V11M085V02105
Seguridade e calidade alimentaria. Hixiene, toxicoloxía e lexislación alimentaria. Prevención de riscos.
1c
OB
3
V11M085V02106
Análise química de productos da pesca. Contaminantes bióticos e abióticos. Control de calidade no laboratorio.
1c
OB
3
V11M085V02107
Aspectos medioambientais
1c
OB
3
V11M085V02108
Aspectos empresariais e sociais
1c
OB
3
V11M085V02205
Conservación polo frío: Procedementos e tecnoloxías de conxelación e refrigeración
2c
OB
5
V11M085V02206
Conservación polo calor: Conservas apertizadas e pasteurizadas
2c
OB
5
V11M085V02301
Tratamentos Físicos e Químicos
2c
OB
3
V11M085V02402
Innovación de Produto e Proceso
2c
OB
3
2 Curso
Código
Nome
Cuadrimestre
Sinale
Cr.totais
V11M085V02303
Calidade dos produtos da pesca e da acuicultura
1c
OB
5
V11M085V02304
Seguridade alimentaria dos productos da pesca e da acuicultura
1c
OB
5
V11M085V02405
Prácticas externas
2c
OB
9
V11M085V02406
Traballo Fin de Máster
2c
OB
10
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000