Guia docente 2023_24
Facultad de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Análise química de productos da pesca. Contaminantes bióticos e abióticos. Control de calidade no laboratorio.
   Contidos
Tema Subtema
TEMA 1. Composición química e aspectos nutricionais dos produtos da pesca e da acuicultura. *
TEMA 2. Espectroscopia atómica aplicada á análise de produtos da pesca. *
TEMA 3. Contaminantes bióticos e abióticos e a súa análise. *
TEMA 4. Tóxicos metálicos: especiación e análise. *
TEMA 5. Aminas bióxenas e a súa análise. *
TEMA 6. Biotoxinas mariñas e a súa análise. *
TEMA 7. Control de calidade no laboratorio analítico. Materiais de referencia. Validación. *
TEMA 8. Técnicas cromatográficas acopladas a espectrometría de masas.
*
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000