Galego
Castellano
English
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Nutrición
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
Subjects
Food technology
Recommendations
galego
castellano
english
IDENTIFYING DATA
2023_24
Subject
Food technology
Code
O01G041V01502
Study programme
Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
Descriptors
Total Cr.
Choose
Year
Quadmester
6
Mandatory
3rd
1st
Training and Learning Results
Expected results from this subject
Contents
Planning
Methodologies
Personalized assistance
Assessment
Sources of information
Recommendations
Subjects that continue the syllabus
Science and technology of meat products/O01G041V01701
Milk science and technology/O01G041V01704
Science and technology of cereals/O01G041V01903
Science and technology of fish related products/O01G041V01702
Science and technology of vegetal origin products/O01G041V01703
Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000 |
informacion@uvigo.es
Accesibilidade
|
Aviso Legal