Educational guide 2023_24
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Conservación polo frío: Procedementos e tecnoloxías de conxelación e refrigeración
   Resultados previstos na materia
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
Que os estudantes coñezan as diversas formas de elaboración en sistemas de envasado para produtos do mar tratados por frío: refrixeración e conxelación. Entender a natureza, propiedades e tipos de xeo. A1
A4
B1
B4
C8
C9
D1
D2
Que os estudantes coñezan outros sistemas de refrixeración (temperatura baixo cero; mestura de auga e xeo; xeo líquido). A1
A4
B1
B4
C8
D1
D2
Que os estudantes coñezan as características dos produtos do mar conxelados (en factoría e a bordo). A1
A3
B1
B4
C8
C9
D1
D2
Que os estudantes saiban a loxística de produto e a sua trazabilidade. A1
A4
B1
B4
C9
C10
D1
D2
D5
Que os estudantes coñezan a extensión da vida útil dos produtos da pesca refrixerados. Conservadores químicos. A1
A3
B4
C8
C9
C10
D1
D5
Que los estudantes coñezan liñas de elaboración e envasado de produtos a partir do produto conxelado e refrixerado. A3
A4
B1
C9
C10
D2
D5
Que os estudantes coñezan a loxística do almacenamento, produción e posta no mercado e aproveitamento de subprodutos. A1
A4
B1
B4
C8
C9
C10
D2
D5
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | Spain | Tlf: +34 986 812 000