Galego
Castellano
English
2024_25
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2018_19
Facultade de Química
Centro
Presentación
Páxina web
Titulacións
Grao
Grao en Química
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Máster Universitario en Investigación Química e Química Industrial
Máster Universitario en Química Teórica e Modelización Computacional
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Materias
Análise química de productos da pesca. Contaminantes bióticos e abióticos. Control de calidade no laboratorio.
Resultados de aprendizaxe
galego
castellano
DATOS IDENTIFICATIVOS
2018_19
Materia
Análise química de productos da pesca. Contaminantes bióticos e abióticos. Control de calidade no laboratorio.
Código
V11M085V02106
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
3
OB
1
1c
Competencias
Resultados de aprendizaxe
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Resultados previstos na materia
Resultados de Formación e Aprendizaxe
Que os estudantes coñezan a composición química e aspectos nutricionales dos produtos dá pesca e a acuicultura.
A1
B1
C3
D1
D2
Que os alumnos coñezan as técnicas de espectroscopia atómica e cromatográficas na análise dos produtos da pesca.
A4
B1
B5
C3
D2
Que os alumnos coñezan os Contaminantes bióticos e abióticos e a súa análise.
A4
A5
B1
C3
D1
D5
Que os estudantes coñezan os tóxicos metálicos, aminas e biotoxinas mariñas e a súa análise.
A1
A4
B5
C3
D1
D2
Que os estudantes coñezan o control de calidade non laboratorio analítico. Materiais de referencia e Validación.
A4
A5
B5
C3
D2
D5
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000