Guia docente 2018_19
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Análise química de productos da pesca. Contaminantes bióticos e abióticos. Control de calidade no laboratorio.
   Contidos
Tema Subtema
TEMA 1. • Composición química e aspectos nutricionales dos produtos da pesca e da acuicultura. *
TEMA 2. Espectroscopia atómica aplicada á análise de produtos da pesca. *
TEMA 3. • Contaminantes bióticos e abióticos e su análisis. *
TEMA 4. • Tóxicos metálicos:especiación e análisis. *
TEMA 5. • Aminas biógenas e su análisis. *
TEMA 6. • Biotoxinas marinas e su análisis. *
TEMA 7. • Control de calidade no laboratorio analítico. Materiais de referencia. Validación. *
TEMA 8. Técnicas cromatográficas axustadas a espectrometría de masas.
*
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000