Guia docente 2021_22
Facultade de Ciencias Empresariais e Turismo
Grao en Turismo
 Materias
  Xestión de restauración
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2021_22
Materia Xestión de restauración Código O04G240V01504
Titulacion
Grao en Turismo
Descriptores Cr.totais Carácter Curso Cuadrimestre
6 OB 3 1c
Lingua impartición
Castelán
Prerrequisitos
Departamento Organización de empresas e márketing
Coordinador/a
Sánchez Sellero, Francisco Javier
Correo-e javiss@uvigo.es
Profesorado
Gil Pereiras, María del Carmen
Sánchez Sellero, Francisco Javier
Web http://www.fcetou.uvigo.es
Descrición xeral A restauración é un dos alicerces craves no sistema turístico e parte esencial da súa cadea de valor. Os futuros profesionais do turismo deberán ter en conta as novas tendencias da demanda para planificar,organizar e xestionar empresas de restauración, baixo as premisas de calidade, innovación e creatividade.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000