Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Investigación e Innovación de Alimentos Envasados
   Bibliografía. Fontes de información
Bibliografía Básica
Bibliografía Complementaria Dong Sun Lee, Kit L. Yam y Luciano Piergiovanni, Food Packaging Science and Technology, CRC Press, 2008
Coles, R., McDowell, D., M.J. Kirwan, Manual del envasado de alimentos y bebidas, Vicente-Mundi-Prensa, 2004
Mezger, T.G., The Rheology Handbook, Vincentz Network, 2013
Steffe, J.F., Rheological methods in food process engineering. 2ª edición., Freeman Press, 1996
Brody A. L., Envasado de alimentos en atmósferas controladas, modificadas y a vacío, Acribia, 1996
Miquel Angelo Parente Ribeiro Cerqueira, Ricardo Nuno Correia Pereira, Oscar Leandro da Silva Ramos,, Edible Food Packaging: Materials and Processing Technologies, CRC Press, 2016
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000