Galego
2024_25
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Fotónica e Tecnoloxías do Láser
Máster Universitario en Nutrición
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia y Tecnología Agroalimentaria y Ambiental
Asignaturas
Extractos Naturales como Antioxidantes
Contenidos
galego
castellano
DATOS IDENTIFICATIVOS
2014_15
Asignatura
Extractos Naturales como Antioxidantes
Código
O01M142V01220
Titulacion
Máster Universitario en Ciencia y Tecnología Agroalimentaria y Ambiental
Descriptores
Cr.totales
Seleccione
Curso
Cuatrimestre
3
OP
1
2c
Competencias de titulación
Competencias de materia
Contenidos
Planificación
Metodologías
Atención personalizada
Evaluación
Fuentes de información
Recomendaciones
Tema
Subtema
Bloque I: Introducción
I.1. Fuentes, clasificación. Metodología
I.2. Principales fitoquímicos
Bloque II: Mecanismos de actuación
II.1. Procesos oxidativos
II.2. Ensayos de actividad
Bloque III: Aplicaciones y mercado
III.1.- Industrias alimentaria
III.-2.- Industria Cosmética y farmacéutica
III.3.- Insecticidas orgánicos
III.4.- Nutrición deportiva
III.5.- Posibilidades de mercado
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000