Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias

 
1 Curso  Guía Curso formato PDF
CódigoNomeCuadrimestreSinaleCr.totais
O01M142V01101 Bioestadística e Deseño Experimental 1c
OB 3
O01M142V01102 Métodos Matemáticos para a Modelización da Investigación 1c
OB 3
O01M142V01103 Técnicas de Documentación para a Investigación 1c
OB 3
O01M142V01104 Riscos Químicos na Cadea Alimentaria 1c
OB 3
O01M142V01105 Cambio Climático Global e o seu Impacto nos Ecosistemas Terrestres 1c
OB 3
O01M142V01106 Avances en Toxicoloxía Ambiental e as súas Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental 1c
OP 3
O01M142V01107 Bioloxía da Reprodución en Prantas Superiores: a súa Implicación na Distribución 1c
OP 3
O01M142V01108 Fisioloxía do Estrés. Adaptación e Aclimaticación a Condicións Adversas 1c
OP 3
O01M142V01109 Tecnoloxías Limpias para a Produción de Biocombustibles 1c
OP 3
O01M142V01110 Deseño de Procesos de Mellora e Obtención de Novas Materias Primas para a Industria Ganadera e Agroalimentaria 1c
OP 3
O01M142V01111 Deseño Asistido por Ordenador 1c
OP 3
O01M142V01112 Elementos Traza no Sistema Solo-Planta 1c
OP 3
O01M142V01113 Recuperación de Solos Degradados: Tecnosolos e Fitorremediación 1c
OP 3
O01M142V01114 Química dos Produtos Fitosanitarios 1c
OP 3
O01M142V01115 Fertilizantes e Fertilización 1c
OP 3
O01M142V01116 Operacións de Separación Avanzadas 1c
OP 3
O01M142V01117 Monotorización e Control de Procesos 1c
OP 3
O01M142V01118 Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos 1c
OP 3
O01M142V01201 Implicacións Agroambientais das Partículas Biolóxicas Atmosféricas 2c
OB 3
O01M142V01203 Técnicas Instrumentais para a Análise Agroalimentaria e Medioambiental 2c
OP 3
O01M142V01205 Avaliación da Transferencia de Contaminantes Atmosféricos ao Sistema Planta-Solo-Auga 2c
OP 3
O01M142V01206 Transporte de Auga e Solutos no Solo 2c
OP 3
O01M142V01207 Claves para a Sostenibilidade da Produción Vexetal 2c
OP 3
O01M142V01209 Ecoloxía da Polinización. Investigación e Aplicacións 2c
OP 3
O01M142V01210 Bioclimatoloxía de Prantas de Interese Económica 2c
OP 3
O01M142V01211 Biotratamento de Residuos Orgánicos 2c
OP 3
O01M142V01212 Alteración de Interfases Biolóxicas por Axentes Contaminantes 2c
OP 3
O01M142V01213 Produción de Compostos Base a partires de Residuos Lignocelulósicos 2c
OP 3
O01M142V01214 Deseño Experimental Aplicado ás Indicacións Xeográficas Agroalimentarias 2c
OP 3
O01M142V01215 Biomasa: Cultivos Enerxéticos 2c
OP 3
O01M142V01216 Acondicionamento Organoléptico 2c
OP 3
O01M142V01217 Biotecnoloxía Agroalimentaria 2c
OP 3
O01M142V01218 Autenticidade Alimentaria 2c
OP 3
O01M142V01219 Análise de Datos en Cinéticas Microbianas e Enzimáticas 2c
OP 3
O01M142V01220 Extractos Naturais como Antioxidantes 2c
OP 3
O01M142V01221 Procesos Avanzados de Extracción 2c
OP 3
O01M142V01222 Tecnoloxía Aplicada á Valorización de Residuos Agro-Industriais 2c
OP 3
O01M142V01223 Análisis de Aromas en Alimentos 2c
OP 3
O01M142V01224 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos 2c
OP 3
O01M142V01227 Traballo Fin de Máster 2c
OB 12
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000