Guia docente 2019_20
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Análise de Datos en Cinéticas Microbianas e Enzimáticas
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2019_20
Materia Análise de Datos en Cinéticas Microbianas e Enzimáticas Código O01M142V01219
Titulacion
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descriptores Cr.totais Carácter Curso Cuadrimestre
3 OP 1 2c
Lingua impartición
Castelán
Galego
Prerrequisitos
Coordinador/a
Pérez Guerra, Nelson
Correo-e nelsonpg@uvigo.es
Profesorado
Pérez Guerra, Nelson
Web
Descrición xeral A materia trata sobre o manexo e análise estatística de datos procedentes de cinéticas microbianas e encimáticas. Inclúense a modelación matemática de datos, deseños experimentais e a súa análise, construción de gráficos tridimensionais, comparacións de medias, técnicas de análise multivariante (clusters e compoñentes principais) e uso do modelo lineal xeral para o análise do efecto de diferentes variables independentes sobre unha variable dependente.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000