Guia docente 2018_19
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Autenticidade Alimentaria
   Bibliografía. Fontes de información
Bibliografía Básica Michèle Lees, Food authenticity and traceability, Woodhead, cop, 2003, Cambridge
Christian J. Ducauze, traducción realizada por José María Peiró Esteban, Fraudes alimentarios: legislación y metodología analítica, Acribia, 2006, Zaragoza
Da-Wen Sun, Modern techniques for food authentication, Academic Press, 2008,
Bibliografía Complementaria P.R. Ashurts and M. J. Dennis., Analytical methods of food authentication, Blackie Academic & Profesional, 1998, Londres
John Gilbert, Application of mass spectrometry in food science, Elsevier, 1987, New York
F. Toldrá, L.M.L. Nollet, Proteomics in foods: principles and applications, Springer, 2012,
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000