Guia docente 2018_19
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Autenticidade Alimentaria
   Atención personalizada
Metodoloxías Descrición
Lección maxistral A atención personalizada ao alumno garantirase mediante titorías presenciais no despacho do profesor sempre que o alumno necesíteo. Ademais para aqueles alumnos que non poidan asistir a titorías presenciais habilitásense outras vías de comunicación (supervisión por email, videoconferencia ou a través da plataforma Tema, etc.)
Prácticas de laboratorio A atención personalizada ao alumno garantirase mediante titorías presenciais no despacho do profesor sempre que o alumno necesíteo. Ademais para aqueles alumnos que non poidan asistir a titorías presenciais habilitásense outras vías de comunicación (supervisión por email, videoconferencia ou a través da plataforma Tema, etc.)
Estudo de casos A atención personalizada ao alumno garantirase mediante titorías presenciais no despacho do profesor sempre que o alumno necesíteo. Ademais para aqueles alumnos que non poidan asistir a titorías presenciais habilitásense outras vías de comunicación (supervisión por email, videoconferencia ou a través da plataforma Tema, etc.)
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000