Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Autenticidade Alimentaria
   Bibliografía. Fontes de información
Bibliografía Básica Michèle Lees, Food authenticity and traceability, Woodhead, cop, 2003
Christian J. Ducauze, traducción realizada por José María Peiró Esteban, Fraudes alimentarios: legislación y metodología analítica, Acribia, 2006
Da-Wen Sun, Modern techniques for food authentication, Academic Press, 2008
Bibliografía Complementaria P.R. Ashurts and M. J. Dennis., Analytical methods of food authentication, Blackie Academic & Profesional, 1998
John Gilbert, Application of mass spectrometry in food science, Elsevier, 1987
F. Toldrá, L.M.L. Nollet, Proteomics in foods: principles and applications, Springer, 2012
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000