Galego
Castellano
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2016_17
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Nutrición
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Materias
Acondicionamento Organoléptico
Resultados de aprendizaxe
DATOS IDENTIFICATIVOS
2016_17
Materia
Acondicionamento Organoléptico
Código
O01M142V01216
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
3
OP
1
2c
Competencias
Resultados de aprendizaxe
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Resultados previstos na materia
Resultados de Formación e Aprendizaxe
Conocer las pruebas sensoriales básicas para investigar: colores, olores/aromas, sabores/gustos y texturas en alimentos.
A1
C9
D1
D5
D6
Aprender a organizar y diseñar pruebas de cata afectivas, discriminativas y descriptivas.
A1
A4
C9
D2
D3
D4
D5
D6
D10
Trabajo individual y autónomo. Trabajo en equipo. Adquisición de criterio y espíritu crítico.
D1
D2
D3
D4
D5
D6
D7
D8
D9
D10
D11
Nova
B6
Nova
C4
Nova
C10
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000