Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Deseño Experimental Aplicado ás Indicacións Xeográficas Agroalimentarias
   Avaliación
  Descrición Cualificación
Probas de resposta curta Sobre os contidos da materia 30
Traballos e proxectos Elaboración dunha proposta para a investigación prenormativa dun produto agroalimentario.

Deseño do procedemento de certificación
60
Observación sistemática Segundo a participación do alumno nas diferentes actividades 10
 
Outros comentarios sobre a Avaliación

Os alumnos que non poidan asistir as sesións presenciais de forma regular deberán xustificalo axeitadamente. A avaliación realizarase a con traballos complementarios que se propondrán segundo o caso. 

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000