Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Deseño Experimental Aplicado ás Indicacións Xeográficas Agroalimentarias
   Bibliografía. Fontes de información

- Regulamento (CE) Nº 510/2006 de 20 de Marzo de 2006.

- Requisitos xerais para entidades que realizan a certificación de produto Guía UNE_EN 45011: 1998.

- Decreto 4/2007 do 18 de xaneiro, polo que se regulan as denominacións xeográficas de calidade do sector alimentario e os seus consellos reguladores.

- Lei 2/2005 da calidade alimentaria galega.

http://www.mapa.es/es/alimentacion/pags/Denominacion/htm/informacion.htm

http://mediorural.xunta.es/areas/alimentacion/presentacion/

http://ec.europa.eu/agriculture/quality/

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000