Galego
Castellano
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2018_19
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Nutrición
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Materias
Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental
Metodoloxía docente
DATOS IDENTIFICATIVOS
2018_19
Materia
Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental
Código
O01M142V01106
Titulacion
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descriptores
Cr.totais
Carácter
Curso
Cuadrimestre
3
OP
1
1c
Competencias
Resultados de aprendizaxe
Contidos
Planificación docente
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Metodoloxías
::
Guia de metodoloxias docentes
Descrición
Lección maxistral
Sesión maxistral na aula ou a través de videoconferencia (actividade presencial).
Traballo tutelado
Traballo tutelado do alumno: realización dun traballo de carácter bibliográfico relacionado co contido desta materia.
Presentación
Deseño e presentación dun traballo de investigación realizado polo alumno (actividade presencial).
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000