Guia docente 2016_17
Facultade de Ciencias
Grao en Enxeñaría Agraria
 Materias
  Ampliación de fitotecnia
   Resultados de aprendizaxe
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
El estudiante va a adquirir capacidad para conocer, comprender y utilizar tecnologías y sistemas de cultivo de especies herbáceas. Capacidad para conocer, comprender y utilizar conceptos relacionados con sistemas de producción y explotación agraria Capacidad para conocer, comprender y utilizar tecnologías y sistemas de cultivo de especies herbáceas A3
A4
B1
B2
C10
C62
C63
D1
D3
D4
D5
D8
RA4. Especificar equipos (tipo e dimensións) para a elaboración de alimentos (torres de destilación, equipos de extracción sólido-líquido, secadeiros, sistemas e columnas de adsorción ou cambio iónico, unidades de membranas, etc.)
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000