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Utilidades
Guia docente 2015_16
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Fotónica e Tecnoloxías do Láser
Máster Universitario en Nutrición
Información de interese
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Grado en Ingeniería Agraria
Asignaturas
Tecnología alimentaria
Resultados de aprendizaje
galego
castellano
DATOS IDENTIFICATIVOS
2015_16
Asignatura
Tecnología alimentaria
Código
O01G280V01706
Titulacion
Grado en Ingeniería Agraria
Descriptores
Cr.totales
Seleccione
Curso
Cuatrimestre
6
OP
4
1c
Competencias
Resultados de aprendizaje
Contenidos
Planificación
Metodologías
Atención personalizada
Evaluación
Fuentes de información
Recomendaciones
Resultados previstos en la materia
Resultados de Formación y Aprendizaje
Los alumnos llegarán a saber el porqué se aplica un tratamiento y qué fenómenos se están produciendo en el alimento.
A4
B1
B2
C28
C29
El alumno conocerá los equipos y la elección de los parámetros tecnológicos adecuados para cada tipo de proceso.
A4
B1
B2
C28
C29
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