Guia docente 2015_16
Facultade de Ciencias
Grao en Enxeñaría Agraria
 Materias
  Instalacións industriais
   Bibliografía. Fontes de información
A. Madrid, Manual de Industrias Alimentarias, Tercera,
Stanley M. Walas, Chemical Process Equipment, Butterworth Heinemann,
Arturo Giménez Gutiérrez, Diseño de procesos en ingeniería química, Reverté,
Perry, R. e Green, D. W., Manual del Ingeniero Químico, McGraw Hill, Madrid,

Ibarz, A. e Barbosa Cánovas, G. V.: "Operaciones Unitarias en la Ingeniería de Alimentos", Ed Technomic Publishing Co. Lancaster, (1999).

Fryer, P. J., Pyle D. L., Rielly, C. D.: “Chemical Engineering for the Food Industry”. Ed. Blackie Academic and Profesional, Londres (1997).

Geankoplis, C. J.: “Transport unit operations”. Ed. Prentice Hall International, Inc. New Jersey (1993).

López, A.: "Diseño de Industrias Agroalimentarias", Ed. A. Madrid Vicente, Madrid (1990).

Heldman, D.R. e Lund, D.B., Handbook of food engineering, CRC Press, Boca Raton, FL, (2007)

Toledo,  R.T.,  Fundamentals of food process engineering,  3ª ed. Springer, (2007)

Bylund G. Dairy processing handbook, Tetra Pak Processing Systems AB, S-221 86 Lund, Sweden (1995)

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000