Guia docente 2015_16
Facultade de Ciencias
Grao en Enxeñaría Agraria
 Materias
  Instalacións industriais
   Resultados de aprendizaxe
Resultados de aprendizaxe Competencias
RA1: especificar as etapas involucradas no deseño dunha planta de procesado, xunto cas técnicas e procedimentos habituais para levalas a cabo CE1
CE2
CE4
CE27
CE29
CE37
(*)Desarrollar las habilidades del razonamiento y visión espacial, y sea consciente de la importancia del análisis e interpretación de vistas y representación de objetos en ingeniería.
RA2: ampliar o coñecemento das operacións básicas empregadas nos procesos CG6
CE1
CE2
CE27
RA3: coñecer os principais procesos para elaboración de produtos alimentarios CG1
CG6
CG7
CE2
CE29
RA4: coñecer os principais equipamentos auxiliares de que consta unha industria agroalimentaria CG7
CG9
CE1
CE27
CE34
CE36
CE37
RA5: capacidade para a preparación previa, concepción, redacción e sinatura de proxectos para a construción, instalación, supervisión e mantemento dunha industria agroalimentaria (industrias extractivas, fermentativas, lácteas, conserveiras, hortofrutícolas, cárnicas, pesqueiras, de salgaduras e, en xeral, calquera outra dedicada á elaboración e/ou transformación, conservación, manipulación e distribución de produtos alimentarios) CG7
CE1
CE4
CE27
CE29
CE37
CE38
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000