Guia docente 2019_20
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Avaliación sensorial dos alimentos
   Competencias
Código Descrición
CB3 Que os estudantes teñan a capacidade de reunir e interpretar datos relevantes (normalmente dentro da súa área de estudo) para emitir xuízos que inclúan unha reflexión sobre temas relevantes de índole social, científica ou ética.
CG1 Que los estudiantes sean capaces de desarrollar habilidades de análisis, síntesis y gestión de la información para contribuir a la organización y planificación de actividades de investigación en el sector alimentario.
CG3 Que los estudiantes sean capaces de desarrollar habilidades personales de razonamiento crítico.
CE13 Capacidade para analizar alimentos
CE19 Capacidade para avaliar, controlar e xerir a calidade alimentaria
CE21 Capacidade para asesorar en procesos de comercialización e distribución de productos en la industria alimentaria
CE23 Capacidade para realizar educación alimentaria en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
CE24 Capacidade para asesorar legal, cientifica e tecnicamente á industria alimentaria e aos consumidores
CT5 Capacidad de resolución de problemas y toma de decisiones
CT7 Adaptación a nuevas situaciones con creatividad e innovación
CT11 Motivación por la calidad con sensibilidad hacia temas medioambientales
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