Guia docente 2019_20
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Avaliación sensorial dos alimentos
   Competencias
Código Descrición Tipoloxía
CB3 Que os estudantes teñan a capacidade de reunir e interpretar datos relevantes (normalmente dentro da súa área de estudo) para emitir xuízos que inclúan unha reflexión sobre temas relevantes de índole social, científica ou ética.
  • saber facer
CG1 Que los estudiantes sean capaces de desarrollar habilidades de análisis, síntesis y gestión de la información para contribuir a la organización y planificación de actividades de investigación en el sector alimentario.
  • saber facer
CG3 Que los estudiantes sean capaces de desarrollar habilidades personales de razonamiento crítico.
  • saber facer
CE13 Capacidade para analizar alimentos
  • saber facer
CE19 Capacidade para avaliar, controlar e xerir a calidade alimentaria
  • saber facer
  • Saber estar / ser
CE21 Capacidade para asesorar en procesos de comercialización e distribución de productos en la industria alimentaria
  • saber facer
  • Saber estar / ser
CE23 Capacidade para realizar educación alimentaria en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
  • saber facer
  • Saber estar / ser
CE24 Capacidade para asesorar legal, cientifica e tecnicamente á industria alimentaria e aos consumidores
  • saber facer
  • Saber estar / ser
CT5 Capacidad de resolución de problemas y toma de decisiones
  • saber facer
  • Saber estar / ser
CT7 Adaptación a nuevas situaciones con creatividad e innovación
  • saber facer
  • Saber estar / ser
CT11 Motivación por la calidad con sensibilidad hacia temas medioambientales
  • saber facer
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