Guia docente 2021_22
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Materias primas
   Bibliografía. Fontes de información
Bibliografía Básica
Bibliografía Complementaria Barnabé, G., Bases biológicas y ecológicas de la acuicultura, 1, Acribia, 1996
Bywater, T.L., Rowlands, W.T., Cría, explotación y enfermedades de las ovejas, 1, Acribia, 1981
Chapman, S.R., Producción agrícola: fundamentos y práctica, 1, Acribia, 1980
Fayez Marai, I.M., Nuevas técnicas de producción ovina, 1, Acribia, 1994
Goodwin, D.H., Producción y manejo del cerdo, 1, Acribia, 1987
Gordon, I., Reproducción controlada del cerdo, 1, Acribia, 1999
Harris, D.L., Producción porcina multi-sitio, 1, Acribia, 2001
Iversen, E.S., Cultivos marinos: Peces, moluscos y crustáceos, 1, Acribia, 1982
Pond, W.G., Producción de cerdos en climas templados y tropicales, 1, Acribia, 1976
Rossdale, P., Cría y reproducción del caballo, 1, Acribia, 1991
Rossdale, P., El caballo: de la concepción a la madurez, 1, Acribia, 1998
Sainsbury, D., Aves: Sanidad y manejo, 1, Acribia, 1987
Swatland, H.J., Estructura y desarrollo de los animales de abasto, 1, Acribia, 1991
Whittemore, C., Ciencia y práctica de la producción porcina, 1, Acribia, 1996
Younie, D. y Wilkinson, J.M., Ganadería ecológica. Principios, consejos prácticos, beneficios, 1, Acribia, 2004
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000