Guia docente 2021_22
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Operacións básicas II
   Resultados de aprendizaxe
Resultados de aprendizaxe Competencias
RA1: Coñecer os fundamentos da transferencia de materia CE1
CE5
CE14
CE15
CT4
CT5
CT8
RA2: Coñecer as operacións básicas que conforman un proceso de fabricación de alimentos (concretamente: destilación, secado, liofilización, extracción, filtración con membranas, adsorción e cambio iónico). CB4
CE1
CE5
CE6
CE12
CE14
CE15
CT1
CT4
RA3: Simular procesos e operacións industriais CE5
CE6
CE12
CE14
CE15
RA4: Aplicar os coñecementos sobre as operacións básicas non só a materias primas senon tamén a subproductos e residuos da industria, nun contexto de valorización económica e cuidado do medioambiente CE6
CE14
CE15
RA5: Adquirir habilidades para traballar nun laboratorio de química CG2
CG5
CE5
CE14
CE15
RA6: Coñecer procesos de fabricación de alimentos. CE5
CE6
CE12
CE14
CE15
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000