Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Operacións básicas II
   Resultados previstos na materia
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
RA1: Coñecer os fundamentos da transferencia de materia C1
C5
C14
C15
D4
D5
D8
RA2: Coñecer as operacións básicas que conforman un proceso de fabricación de alimentos (concretamente: destilación, secado, liofilización, extracción, filtración con membranas, adsorción e cambio iónico). A4
C1
C5
C6
C12
C14
C15
D1
D4
RA3: Simular procesos e operacións industriais C5
C6
C12
C14
C15
RA4: Aplicar os coñecementos sobre as operacións básicas non só a materias primas senon tamén a subproductos e residuos da industria, nun contexto de valorización económica e cuidado do medioambiente C6
C14
C15
RA5: Adquirir habilidades para traballar nun laboratorio de química B2
B5
C5
C14
C15
RA6: Coñecer procesos de fabricación de alimentos. C5
C6
C12
C14
C15
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000