Guia docente 2021_22
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Operacións básicas II
   Competencias
Código Descrición
CB4 Que os estudantes poidan transmitir información, ideas, problemas e solución a un público tanto especializado coma non especializado.
CG2 Que los estudiantes sean capaces de adquirir y aplicar habilidades y destrezas de trabajo en equipo, sean o no de carácter multidisciplinar, en contextos tanto nacionales como internacionales, reconociendo la diversidad de puntos de vista, así como el poso de las distintas escuelas o formas de hacer.
CG5 Que los estudiantes sean capaces de desarrollar iniciativas y espíritu emprendedor con especial preocupación por la calidad de vida.
CE1 Coñecer os fundamentos físicos, químicos e biolóxicos relacionados cos alimentos e os seus procesos tecnolóxicos
CE5 Coñecer e comprender as operacións básicas na industria alimentaria
CE6 Coñecer e comprender os procesos industriais relacionados co procesamento e modificación de alimentos
CE12 Capacidade para fabricar e conservar alimentos
CE14 Capacidade para controlar e optimizar os procesos e os produtos
CE15 Capacidade para desenvolver novos procesos e produtos
CT1 Capacidade de análisis, organización e planificación
CT4 Capacidad de aprendizaje autónomo y gestión de la información
CT5 Capacidad de resolución de problemas y toma de decisiones
CT8 Capacidad de razonamiento crítico y autocrítico.
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