Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Bioquímica
   Bibliografía. Fontes de información
Bibliografía Básica Nelson, D.L., Cox, M.M., Lehninger Principios de bioquímica, Omega, S.A.,
Nelson, D.L., Cox, M.M., Lehninger. Principles of Biochemistry, W H. Freeman and Company,
Bibliografía Complementaria Lehninger, A.L., Principios de bioquímica, Omega (Barcelona),
Feduchi, E., Blasco, I., Romero, C.S., Yáñez, E., Bioquímica. Conceptos esenciales, Médica Panamericana,
Boyer, R., Conceptos de Bioquímica, International Thompson Editors,
McKee, T, McKee, J.R., Bioquímica. La base Molecular de la vida, McGraw-Hill Interamericana,
Teijón, J.M., Bioquímica estructural. Conceptos y tests, Tébar,
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000