Guia docente 2021_22
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Fisioloxía
   Recomendacións

Materias que continúan o temario
Química e bioquímica alimentaria/O01G041V01404
Nutrición e dietética/O01G041V01603


Materias que se recomenda ter cursado previamente
Bioloxía: Bioloxía/O01G041V01101
Química: Química/O01G041V01103
 
Outros comentarios
Aqueles alumnos que non tiveran en cursos anteriores (outros Grados, Bacharelato ou en Formación Profesional) asignaturas de Ciencias (Bioloxía, Química), se lles recomenda que adquiran algún libro básico de Fisioloxía (ver la Bibliografía recomendada), ou que l pidan prestado en algunha biblioteca.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000