Guia docente 2016_17
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias

Guía de titulación Guía de titulación
3 Curso  Guía Curso formato PDF
CódigoNomeCuadrimestreCarácterCr.totais
O01G040V01501 Bromatoloxía 1c
OB 6
O01G040V01502 Microbioloxía industrial alimentaria 1c
OB 6
O01G040V01504 Operacións básicas I 1c
OB 6
O01G040V01505 Toxicoloxía 1c
OB 6
O01G040V01605 Tecnoloxía alimentaria 1c
OB 6
O01G040V01601 Ampliación de bromatoloxía 2c
OB 6
O01G040V01602 Hixiene alimentaria 2c
OB 6
O01G040V01603 Operacións básicas II 2c
OB 6
O01G040V01604 Políticas alimentarias 2c
OB 6
4 Curso  Guía Curso formato PDF
CódigoNomeCuadrimestreCarácterCr.totais
O01G040V01701 Ciencia e tecnoloxía da carne 1c
OB 6
O01G040V01702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros 1c
OB 6
O01G040V01703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais 1c
OB 6
O01G040V01704 Ciencia e tecnoloxía do leite 1c
OB 6
O01G040V01981 Prácticas externas 1c
OB 6
O01G040V01802 Ciencia e tecnoloxía enolóxicas 2c
OP 6
O01G040V01901 Análise e control de calidade en enoloxía 2c
OP 6
O01G040V01902 Avaliación sensorial dos alimentos 2c
OP 6
O01G040V01903 Biorreactores 2c
OP 6
O01G040V01905 Materias primas 2c
OP 6
O01G040V01906 Prevención de riscos laborais 2c
OP 6
O01G040V01907 Seguridade alimentaria 2c
OP 6
O01G040V01908 Xestión da calidade 2c
OP 6
O01G040V01909 Xestión de residuos 2c
OP 6
O01G040V01991 Traballo de Fin de Grao 2c
OB 6
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000