Guia docente 2016_17
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Toxicoloxía
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2016_17
Materia Toxicoloxía Código O01G040V01505
Titulacion
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Descriptores Cr.totais Carácter Curso Cuadrimestre
6 OB 3 1c
Lingua impartición
Castelán
Prerrequisitos
Departamento Química analítica e alimentaria
Coordinador/a
Lafuente Giménez, María Anunciación
Outeiral Rial, Patricia
Correo-e lafuente@uvigo.es
guias.docentes@uvigo.es
Profesorado
Lafuente Giménez, María Anunciación
Web
Descrición xeral
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000