Galego
Castellano
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2011_12
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Máster Universitario en Ciencias do Clima: Meteoroloxía, Oceanografía Física e Cambio Climático
Máster Universitario en Ecosistemas Terrestres, Uso Sostible e Implicacións Ambientais
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Materias
Guía de titulación
1 Curso
Código
Nome
Cuadrimestre
Sinale
Cr.totais
O01G040V01101
Bioloxía: Bioloxía
1c
FB
6
O01G040V01102
Física: Física
1c
FB
6
O01G040V01103
Matemáticas: Matemáticas
1c
FB
6
O01G040V01104
Xeoloxía: Xeoloxía
1c
FB
6
O01G040V01105
Química: Química
1c
OB
6
O01G040V01201
Física: Ampliación de física
2c
FB
6
O01G040V01202
Matemáticas: Ampliación de matemáticas
2c
FB
6
O01G040V01203
Química: Ampliación de química
2c
FB
6
O01G040V01204
Informática: Informática
2c
FB
6
O01G040V01205
Fisioloxía
2c
OB
6
2 Curso
Código
Nome
Cuadrimestre
Sinale
Cr.totais
O01G040V01301
Empresa: Economía e empresa
1c
FB
6
O01G040V01302
Bioquímica
1c
OB
6
O01G040V01303
Química analítica
1c
OB
6
O01G040V01304
Química inorgánica
1c
OB
6
O01G040V01305
Química orgánica
1c
OB
6
O01G040V01401
Análise instrumental
2c
OB
6
O01G040V01402
Introdución á enxeñaría química
2c
OB
6
O01G040V01403
Microbioloxía
2c
OB
6
O01G040V01404
Química e bioquímica alimentaria
2c
OB
6
O01G040V01405
Química física
2c
OB
6
3 Curso
Código
Nome
Cuadrimestre
Sinale
Cr.totais
O01G040V01501
Bromatoloxía
1c
OB
6
O01G040V01502
Microbioloxía industrial alimentaria
1c
OB
6
O01G040V01503
Nutrición e dietética
1c
OB
6
O01G040V01504
Operacións básicas I
1c
OB
6
O01G040V01505
Toxicoloxía
1c
OB
6
O01G040V01601
Ampliación de bromatoloxía
2c
OB
6
O01G040V01602
Hixiene alimentaria
2c
OB
6
O01G040V01603
Operacións básicas II
2c
OB
6
O01G040V01604
Políticas alimentarias
2c
OB
6
O01G040V01605
Tecnoloxía alimentaria
2c
OB
6
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000