Guia docente 2011_12
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Química analítica
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2011_12
Materia Química analítica Código O01G040V01303
Titulación
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
6 OB 2 1c
Lingua de impartición
Galego
Prerrequisitos
Departamento Química analítica e alimentaria
Coordinador/a
Perez Hugalde, Maria Carmen
Correo-e phugalde@uvigo.es
Profesorado
Perez Hugalde, Maria Carmen
Web
Descrición xeral (*)Capacitar al alumno para la determinación analítica de distintas especies en muestras agroalimentarias, así como en residuos medioambientales, mediante el análisis químico "clásico".
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000