Guia docente 2016_17
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Traballo de Fin de Grao
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Presentacións/exposicións Avaliación mediante o seguimento do traballo do alumno por parte do titor, e
cualificación da memoria (presentación e defensa) por parte da comisión
nomeada para ese efecto, segundo a normativa aprobada en Xunta de Facultade.
Sistema de cualificacións: expresarase mediante cualificación final numérica de 0 a 10
segundo a lexislación vixente

Resultados de aprendizaxe evaluados: RA1, RA2, RA3, RA4, RA5
100 B1
B2
B3
B4
B5
B6
 
Outros comentarios sobre a Avaliación
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000