Código |
Descrición |
A1 |
Coñecer e comprender a química e bioquímica dos alimentos e a relacionada cos seus procesos tecnolóxicos |
A2 |
Coñecer os fundamentos físicos, químicos e biolóxicos relacionados cos alimentos e os seus procesos tecnolóxicos |
A4 |
Coñecer e comprender as propiedades físicas e químicas dos alimentos, así como os procesos de análise asociados ao establecemento das mesmas |
A5 |
Coñecer e comprender as operacións básicas na industria alimentaria |
A6 |
Coñecer e comprender os procesos industriais relacionados co procesamento e modificación de alimentos |
A12 |
Capacidade para fabricar e conservar alimentos |
A13 |
Capacidade para analizar alimentos |
A14 |
Capacidade para controlar e optimizar os procesos e os produtos |
A17 |
Capacidade para analizar e avaliar os Riscos Alimentarios |
A18 |
Capacidade para xerir a seguridade alimentaria |
B2 |
Capacidade de análise e síntese |
B6 |
Adquirir capacidade de resolución de problemas |
B13 |
Aprendizaxe autónoma |
B14 |
Adaptación a novas situacións |