Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros
   Planificación
Metodoloxías  ::  Probas
  Horas na aula Horas fóra da aula Horas totais
Sesión maxistral 30 45 75
 
Seminarios 15 15 30
Prácticas de laboratorio 15 7.5 22.5
Saídas de estudo/prácticas de campo 5 0 5
Traballos tutelados 0 9 9
Titoría en grupo 2 0 2
 
Presentacións/exposicións 1 2 3
 
Probas de resposta curta 0 1.5 1.5
Probas de tipo test 0 1.5 1.5
Informes/memorias de prácticas 0 0.5 0.5
 
*Os datos que aparecen na táboa de planificación son de carácter orientador, considerando a heteroxeneidade do alumnado.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000