Código |
Descrición |
A4 |
Que os estudantes poidan transmitir información, ideas, problemas e solucións a un público tanto especializado como non especializado |
A5 |
Que os estudantes desenvolvan aquelas habilidades de aprendizaxe necesarias para emprender estudos posteriores cun alto grado de autonomía |
B1 |
Que os estudantes sexan capaces de desenvolver habilidades de análises, sínteses e xestión da información no sector agroalimentario e do medio ambiente. |
B2 |
Que os estudantes sexan capaces de adquirir e aplicar habilidades e destrezas de traballo en equipo. |
C4 |
Capacidade para integrar as evidencias experimentais encontradas nos estudos de campo e/ou laboratorio cos coñecementos teóricos. |
C5 |
Capacidade para a interpretación cualitativa e cuantitativa dos datos. |
C9 |
Coñecer e comprender o manexo de ferramentas informáticas de aplicación en materia ambiental. |
D1 |
Capacidade de análise, organización e planificación. |
D3 |
Comunicación oral e escrita na lingua nativa e estranxeira. |
D4 |
Capacidade de aprendizaxe autónoma e xestión da información. |
D5 |
Capacidade de resolución de problemas e toma de decisións |
D9 |
Traballo en equipo de carácter interdisciplinar |