Xestión de residuos/O01G041V01402 |
Técnicas de preparación de mostras/O01G041V01305 |
Ampliación de bromatoloxía/O01G041V01601 |
Bromatoloxía/O01G041V01501 |
Hixiene alimentaria/O01G041V01604 |
Microbioloxía industrial alimentaria/O01G041V01504 |
Políticas alimentarias/O01G041V01605 |
Análise e control da calidade en enoloxía/O01G041V01912 |
Ciencia e tecnoloxía da carne/O01G041V01701 |
Ciencia e tecnoloxía do leite/O01G041V01704 |
Ciencia e tecnoloxía dos cereais/O01G041V01903 |
Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros/O01G041V01702 |
Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais/O01G041V01703 |
Ciencia e tecnoloxía enolóxicas/O01G041V01911 |
Xestión da calidade/O01G041V01906 |
Seguridade alimentaria/O01G041V01901 |