Galego
Castellano
English
2024_25
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2024_25
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Nutrición
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Materias
Avaliación sensorial dos alimentos
galego
castellano
DATOS IDENTIFICATIVOS
2024_25
Materia
Avaliación sensorial dos alimentos
Código
O01G041V01914
Titulación
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
6
OP
4
2c
Lingua de impartición
Prerrequisitos
Departamento
Química analítica e alimentaria
Coordinador/a
Míguez Bernárdez, Monserrat
Correo-e
mmiguez@uvigo.es
Profesorado
Míguez Bernárdez, Monserrat
Web
Descrición xeral
Nesta materia o estudante adquirirá os coñecementos básicos da análise sensorial e coñecerá a metodoloxía necesaria para aplicalo en estudos de mercado, no control de calidade dos alimentos e na investigación e desenvolvemento de novos produtos
Resultados de Formación e Aprendizaxe
Resultados previstos na materia
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000