Código |
Descrición |
A4 |
Que os estudantes poidan transmitir información, ideas, problemas e solución a un público tanto especializado coma non especializado. |
B2 |
Que los estudiantes sean capaces de adquirir y aplicar habilidades y destrezas de trabajo en equipo, sean o no de carácter multidisciplinar, en contextos tanto nacionales como internacionales, reconociendo la diversidad de puntos de vista, así como el poso de las distintas escuelas o formas de hacer. |
B5 |
Que los estudiantes sean capaces de desarrollar iniciativas y espíritu emprendedor con especial preocupación por la calidad de vida. |
C1 |
Coñecer os fundamentos físicos, químicos e biolóxicos relacionados cos alimentos e os seus procesos tecnolóxicos |
C5 |
Coñecer e comprender as operacións básicas na industria alimentaria |
C6 |
Coñecer e comprender os procesos industriais relacionados co procesamento e modificación de alimentos |
C12 |
Capacidade para fabricar e conservar alimentos |
C14 |
Capacidade para controlar e optimizar os procesos e os produtos |
C15 |
Capacidade para desenvolver novos procesos e produtos |
D1 |
Capacidade de análisis, organización e planificación |
D4 |
Capacidad de aprendizaje autónomo y gestión de la información |
D5 |
Capacidad de resolución de problemas y toma de decisiones |
D8 |
Capacidad de razonamiento crítico y autocrítico. |